Amazing LED Design - LED-Belysning & LED-Lampor


Nyhetsbrev

Hej!
Du får detta nyhetsbrev eftersom du har handlat, eller av annan anledning finns registrerad hos oss. Vill du inte få våra nyhetsbrev framöver kan du enkelt avregistrera dig längst ner i detta brev.


Innehåll:

  • LED Garden Plug & Play-  Nyheter & Ny Video
  • AZzardo Design Glamour
  • AZzardo Design Impress
  • Star Trading Flame LED Lamps
  • Skoff Kampanj - 15% Rabatt

LED Garden Plug & Play  - Nyheter & Ny Video

LED Garden Plug & Play - Stones & Pollare

Stone & Stone XL
LightsOn som ligger bakom belysningssystemet LED Garden Plug & Play har nu kommit med ännu fler nyheter till systemet.
Stone och Stone XL är konstgjorda stenar i polyester med inbyggd belysning. När dom är släckta ser de ut som vilka runda stenar som helst. När man tänder dom ger dom en mysig atmosfär i trädgården. Stenarna passar mycket bra längst gångar eller i rabatter.

Elevato
Här är ännu ett tillbehör till trädgårdslampan Luna. Elevato är en stolpe i aluminium som gör om Luna till en pollare på 70cm. Stolpen är tillverkad i aluminium och finns, precis som Luna, som silverfärgad eller i svart.

Ny Presentationsvideo
För att visa hur enkelt det är att installera LED Garden Plug & Play samt hur lyckat resultatet kan bli har vi tagit fram en ny video. I videon visas produkter ur systemet upp, du får kort se hur installationen går till samt får lite tips och inspiration.

Se videon här

Läs mer om LED Garden Plug & Play

 


AZzardo Design Glamour

AZzardo Glamour - Moderna Designlampor
 

Glamour är en serie designlampor där taklamporna är tillverkade med en tygskärm och hängande kedjor med glasprismor. Kedjorna går hela vägen från takdelen genom lampskärmarna. Taklamporna finns antingen med rektangulär och rund skärm.
Glamour vägglampa däremot finns endast som rektangulär armatur och har endast hängande kedjor. Alla lamporna i serien finns med vit eller svarta skärmar.

Samtidigt som skärmarna släpper igenom en viss del ljus är de öppna både upptill och nertill. Tanken med detta är att ljuset ska fångas upp och spridas genom prismorna.
På produktsidorna finns video som visar hela serien.

Läs mer om:

Glamour Takpendel

Glamour Rund Takpendel

Glamour Vägglampa
 


AZzardo Design Impress

AZzardo Impress - Snygga Lampor
 

Moderna lampor som passar in i flera olika inredningsstilar.
Impress kännetecknas av en lugn och klinisk design. I serien finns bordslampor, vägglampor och tre olika takkronor. Lamporna är tillverkade i silverlackerad aluminium och har utsmyckats med detaljer i akrylglas. Skärmarna är gjorda av silkestyg och finns i vitt, svart eller brunt.
Video finns på produktsidorna.

Läs mer om AZzardo Impress


Star Trading - Flame LED Lamps

Star Trading - Flame LED Lamps

 

Nu kan du få dina utomhuslyktor levande på ett sätt som inte varit möjligt tidigare.
Star Trading's nya Flame LED Lamps är E27 lampor med rörligt ljus som simulerar en brinnande fackla på ett mycket realistiskt sätt. Eftersom lamporna annars har ett modern utseende gör de sig bäst bakom mönstrat eller frostat glas där man inte ser ljuskällorna så tydligt. 

Flame LED Lamps finns i tre versioner. Som vit med frostat glas och uppåtgående låga och som svart med klart glas. Den svarta versionen finns både för lyktor där lampan sitter stående eller hängande.
För att få en tydligare uppfattning om hur dessa lampor fungerar hänvisar vi till presentationsvideon som finns på produktsidorna.

Läs vidare och se video här


Skoff Kampanj - 15% Rabatt

Star Trading - Flame LED Lamps

 

Passa på att handla modern LED-belysning från Skoff till kampanjpris!
Nu erbjuder vi 15% rabatt på hela Skoff's sortiment. Gäller t o m Fredag 13/10 -17.

Skoff är en tillverkare av modern LED-belysning med egen tillverkning i deras fabrik i Polen.
I sortimentet finns ett varierat utbud LED-armaturer för infällning i väggar, badrumsbelysningar med LED och armaturer som passar som köksbelysning.
Skoff ligger bakom serien Moderno som innehåller vägg-, golv- och taklampor med integrerat LED-ljus. Dessa lampor är både dimbara och färgtemperatur-reglerbara och styrs antingen med fjärrkontroll eller DALI.

Se vårt sortiment med Skoff's produkter


Amazing LED Design
Vattholma Företagsby
743 50 Vattholma
Sweden
Tel: 018-31 20 50


Klicka här för att avregistrera dig från Amazing LED Design's nyhetsbrev.

Produkter
Övrigt