Amazing LED Design - LED-Belysning & LED-Lampor


Hej!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du har handlat, eller av annan anledning finns registrerad hos oss. Vill du inte få våra nyhetsbrev framöver kan du enkelt avregistrera dig längst ner i detta brev.


Innehåll:

  • AZzardo Exclusive Downlights
  • Nyheter i LED Garden Plug & Play systemet
  • Star Trading - Smarta LED-Lampor med inbyggd Ljussensor
  • Klarna Checkout för Företag
  • Sensommarrabatt till dig som Tidigare Kund

AZzardo Exclusive Downlights

AZzardo Exclusive Downlights
Ny serie exklusiva spotlights/downlights från AZzardo Design. Serien innehåller totalt 20 infällda downlights och har just namnet "Exclusive Downlights".

Här finns spotlightarmaturer med modern design men även vissa i medelhavsstil. Armaturerna finns i olika färger, framför allt i krom och guld men vissa även i svart och vitt.
Materialvalen för serien är noga utvalda. På bilden ovan längst till vänster syns armaturen Simon R som är en av flera armaturer med små dekorativa K9-kristaller som är ditsatta för hand. Andra dowlights är gjorda med större massiva kristaller eller helt i akrylglas.
 
Downlights är vanligt förekommande som infälld takbelysning, i badrum eller för bänkbelysning under köksskåp. Den här typen av belysning måste givetvis vara funktionell men kan även bidra stort till att lyfta upplevelsen av din inredning.
 
 
Läs mer om AZzardo Exclusive Downlights

Nyheter i LED Garden Plug & Play Systemet

LED Garden Plug & Play - Straw 1 2 3 & Sirius

Vi har några nyheter till 12V trädgårdssystemet LED Garden Plug & Play.
Straw 1 2 3 är tre stycken aluminiumpinnar i naturbrunt som levereras med markspjut. Den övre delen är i akrylglas och belyst nedifrån med ett varmvitt ljus. Straw 1 2 3 kan stickas ner i rabatter, buskar eller högt gräs för att ge ett dekorativt ljus när det är mörkt ute. Armaturerna är mycket energisnåla och förbrukar endast 1W vardera. Pinnarna är 90cm, 100cm och 110cm långa.

Sirius är en klart starkare trädgårdslampa som kan bli 18cm eller 29cm hög. Lampan har en spridningsvinkel på 20° och levereras med bländskydd. Ändamålet för Sirius är för att belysa höga träd eller buskage på lite avstånd. Sirius påminner om Adara från samma serie och kommer på sikt att ersätta denna.
 

Läs mer om LED Garden Plug & Play


Star Trading - Smarta LED-Lampor med Inbyggd Ljussensor

Star Trading - Smarta LED-Lampor med Ljussensor

Tre nya smarta LED-lampor i vårt sortiment som tänds automatiskt i skymning och släcks vid gryning.
Dessa lampor har vanlig E27 sockel och är naturligtvis i första hand tänkta för utomhuslampor, lyktor och ljusstolpar. De har sensorer som känner av ljuset åt flera håll vilket gör det möjligt att ha flera lampor nära varandra, utan att de släcker varandra.
Lamporna finns med 7W, 11W och 13W effektförbrukning och ger ett varmvitt ljus på 2700K.
 

Läs mer om Star Trading LED-Lampor med Ljussensor


Klarna Checkout för Företag

Klarna Checkout B2B

Nu kan vi presentera vår nya betallösning Klarna Checkout B2B.
Betallösningen är samma som tidigare men nu med fakturaköp även för företag. Ange era organisationsnummer i kassan så hittar Klarna ert företag. Genom vårt nya avtal med Klarna kan vi nu erbjuda företag 30 dagars faktura räntefritt.


Sensommarrabatt till dig som Tidigare Kund

Rabatt 15%

Vi är glada att ha dig som kund och bjuder därför på en rabattkod på 15% som gäller hela vårt sortiment i webbutiken. 
Ange rabattkod "E16V56" i kassan när du avslutar ditt köp så dras rabatten av från totalbeloppet. Koden är giltig t o m 170915.

Pssst! Du vet väl att du som privatperson har 30 dagars öppet köp hos oss? Behåll därför alltid originalkartongen så att du kan returnera varan i oförändrat skick från när du fick den.
Skulle du ångra ditt köp står du som kund för returfrakten, men vi hjälper dig gärna med returfraktsedel genom vårt avtal hos DHL.

Läs mer här


Amazing LED Design ®
Vattholma Företagsby
743 50 Vattholma
Sweden
Tel: 018-31 20 50


Klicka här för att avregistrera dig från Amazing LED Design's nyhetsbrev.

Produkter
Övrigt