Amazing LED Design - LED-Belysning & LED-Lampor


Nyhetsbrev

Hej!
Du får detta nyhetsbrev eftersom du har handlat, eller av annan anledning finns registrerad hos oss. Vill du inte få våra nyhetsbrev framöver kan du enkelt avregistrera dig längst ner i detta brev.


Innehåll:

  • AZzardo Design Brighton
  • Nya Skoff Moderno
  • AZzardo Soul 1 & 3
  • Amazing LED Design's Presentkort

AZzardo Design Brighton

 

Brighton LED Taklampor

 

Brighton är högst moderna och riktigt eleganta taklampor designade som hängande ringar. Den yttre delen av ringarna är lackerad i krom och den belysande delen sitter på insidan där varmvita LEDs täcks av K9 kristaller. Kristallerna släpper igenom ljuset och sprider det på ett mjukt och behagligt sätt.
Brighton finns som armaturer med en eller tre ringar. Båda passar framför allt bra över soffbord eller som taklampor i mindre rum.

Läs mer om AZzardo Brighton


Nya Skoff Moderno

LED Armaturer - SKoff Moderno
Armaturerna från Skoff's Moderno Line var ett stort genombrott för belysningsbranschen inom LED när de kom för ett antal år sedan. Moderna och väldesignade armaturer där man kunde välja önskad färgtemperatur.
En hel del har hänt på bara några få år och Skoff har nu därför uppgraderat armaturerna genom nya drivdon. Armaturerna i serierna Moderna Elegante och Moderno Elisse är nu inte bara dimbara utan man kan även välja önskad färgtemperatur på dom. Som standard leverereras dom med fjärrkontroll där detta ställs in men de finns även i en version för DALI-styrning. Vill man istället kontrollera sina Moderno lampor från sin mobiltelefon eller surfplatta finns en wi-fi converter som tillbehör.
På bilden ovan syns armaturerna från Moderno Elegante. Elisse är gjord på exakt samma sätt men har böjda glasskivor.
 
Läs mer om Nya Skoff Moderno

AZzardo Soul 1 & 3

 

Pendelarmaturer - AZzardo Soul
Soul finns som pendelarmatur med en eller tre hänglampor. De är tillverkade i glas och finns i vitt, svart eller krom. Insidan på samtliga är i vitt. Armaturerna passar i stora fönster eller över soffbord med mera...
 
Läs mer om AZzardo Soul

Amazing LED Design's Presentkort

 

Presentkort Belysning

 

Du har väl inte missat att du nu kan köpa presentkort hos oss?
Att köpa inredning åt andra kan vara bland det svåraste man kan ge sig på. Därför är ett presentkort det självklara alternativet om man vill ge bort en gåva inom området som man vet att någon annan behöver.
Våra presentkort fungerar så att du väljer önskat belopp i antal hundralappar och lägger sedan detta i varukorgen och slutför köpet. Om du önskar kan du få från vem och till vem skrivet på kortet. Presentkortet får du kort efter beställningen skickad till din emailadress som PDF-fil som du skriver ut och ger bort.

Handla presentkort här


Amazing LED Design
Vattholma Företagsby
743 50 Vattholma
Sweden
Tel: 018-31 20 50


Klicka här för att avregistrera dig från Amazing LED Design's nyhetsbrev.

Produkter
Övrigt