Komponera ihop snygga bords- & fönsterlampor

Komponera ihop snygga bords- & fönsterlampor

Vi har nu fått in ett mycket intressant sortiment nyheter från Star Trading för dig som vill komponera ihop dina egna bords- och fönsterlampor.
Genom att använda minimalistiska ljushållare eller sladdställ med elegant design så som Glans och Archaic (se nedan) ihop med dekorativa LED-lampor kan du själv få till riktigt läckra kombinationer som passar just din inredning.

Den här typen av belysning har blivit mycket populärt inom skandinavisk inredningsdesign och Star Trading's nya sortiment är helt klart både varierande och spännande. Här finns både mindre och riktigt stora LED-lampor med amberfärgat glas eller, det allra senaste, rökigt glas. Lamporna finns i storlekar upp till 20cm i diameter och ljushållarna finns i olika färger som krom och mässingsfärgade.

Lamporna har inte bara olika färg, form och mönster på glaset utan även filamenttråden är olika lindad. Eftersom denna tydligt syns genom lampglaset är även denna en viktig del i designen som påverkar helheten och slutresultatet på dina egenkomponerade lampor.
Produkter
Övrigt