LED-Strips

LED-strips eller LED-slingor har många användningsområden tack vare att de är väldigt flexibla. Tanken med dessa ljusslingor är att de ska belysa utan att vara synliga.
LED-strips kan användas både inomhus och utomhus. Ska du använda de som utomhusbelysning är det viktigt att du väljer en slinga med rätt IP-skydd för den plats du ska placera den på.

Inomhus kan LED-strips användas för att belysa i princip allt från golv till tak. Ofta används de som dekorativ belysning av möbler, skåp, speglar och bakom TV-apparater. Eftersom slingorna kan ge ett mycket starkt ljus kan man även använda LED-strips som arbetsbelysning i köket, för belysning under trappsteg och mycket mer.
Utomhus brukar LED-strips användas som fasadbelysning, upplysning av balkonger, broar och andra byggnader. Även stora byggnader som hotell använder LED-strips för att belysa sina fasader.

LED-strips finns både som vita/enfärgade och som färgväxlande (RGB). Tack vare RGB-tekniken kan ett oändligt antal färger tas fram genom att grundfärgerna blandas.

De allra flesta LED-strips är dimbara med dimrar anpassade för LED-strips.


checkout Till Kassan
Produkter
Övrigt