Varumärken

Kort presentation av våra varumärken och tillverkare som vi varmt rekommenderar för en lyckad inomhus- och utomhusbelysning.

AZzardo Design Sverige - Modern Design BelysningAZzardo Design

Stor tillverkare av exklusiv och modern designbelysning som finns i 18 europeiska länder. Hos AZzardo finns allt inom exklusiva taklampor, vägglampor, bordslampor och golvlampor till moderna spotlights, downlights, badrumsarmaturer och utomhuslampor.
AZzardo Design har en produktkatalog med över 1000 belysningsprodukter och sortimentet består av varierade stilar på belysning.
 

DesignLight - Köksbelysning LED & SpotlightsDesignLight

Europeisk tillverkare av LED belysning. DesignLight erbjuder badrumsbelysning samt plug & play lösningar med köksbelysning och spotlights som drivs med 12V. Erbjuder flertalet smarta lösning med olika drivdon. De flesta belysningsarmaturer i sortimentet är dimbara.

 

 

Heda - LED Lampor & Billig LED BelysningHeda

Heda är ett europeiskt varumärke som tillverkar billiga LED lampor, spotlights LED strålkastare och annan LED belysning.
Varumärket Heda ägs och drivs av företaget Lumax. 

KOS Elektro System - Snygga Strömbrytare & VägguttagKOS Elektro System

Snygga strömbrytare och vägguttag. KOS erbjuder olika typer av strömbrytare/strömställare så väl som vägguttag för el, datautgångar och TV. Genom exklusiva och påkostade ramar och högkvalitativa komponenter erbjuds möjligheten till en intressantare interiör i din heminredning med hjälp av produkter från KOS Elektro System.
 

 

LightsOn

Svensk tillverkare som funnits sedan 2013. LightsOn står bakom 12V belysningssystemet LED Garden Plug & Play som är ett prisvärt och smidigt system med trädgårdsbelysning LED.


 

 

Lumax - LED Belysning för industrin, LED Lampor & LED PanelerLumax

Europeisk tillverkare av LED belysning med viss inriktning på industriell belysning. Lumax har bland annat prisvärd LED lampor, LED strålkastare, LED paneler och lagerbelysning. Lumax står även bakom varumärket Heda.

 

 

MiLight - Trådlösa Styrdon för LED BelysningMiLight

Tillverkare av trådlösa styrdon för LED belysningar. MiLight har bland annat lösningar för mobiltelefoner och surfplattor som gör att du kan styra din LED belysning över wi-fi.
  

Nanoleaf - Modern Dimbara LED LamporNanoleaf

Varumärke som tillverkar unika dimbara LED lampor och system som bland annat kan röststyras med Siri på Iphones. LED lamporna kännetecknas av sin unika design och är ofta diamantformade.

 

 

Skoff - Modern LED BelysningSkoff

Tillverkare av moderna LED armaturer av olika slag. Tillverkningen sker i egen fabrik i Polen.
Skoff var bland de första att ta fram riktigt moderna belysningsarmaturer med läcker modern design där möjlighet till val av olika färgtemeraturer och nyanser fanns.

 

 

Star Trading - Julbelysning & LED BelysningStar Trading

Svensk tillverkare av julbelysning, dekorationsbelysning och LED lampor. Star Trading har funnits sedan 1955 och är idag ett Sveriges största tillverkare inom branschen.

Produkter
Övrigt