Sekretess och säkerhet

Amazing LED Design Sweden (www.amazingleddesign.se) följer gällande lagar och regler angående integritet och skyddar dina personuppgifter från åtkomst från obehöriga.
Genom att använda vår hemsida accepterar du de villkor som presenteras här nedan.
 

Personlig information:

Den information våra besökare anger på amazingleddesign.se, såsom namn, adress och telefonnummer kommer att sparas för att förenkla för återkommande kunder. Vi försäkrar att information som angivits sparas på ett säkert sätt och aldrig kommer att lämnas ut till tredjepart. Informationen är endast åtkomlig för våra medarbetare och finns sparad på säkra krypterade servrar hos vår webshopsleverantör WGR Data.

Våra kunder kan när som helst be att få sina konton raderade, genom att skicka ett email från vår kontaktsida.

Information som ges i samband med köp kommer att sparas tillsvidare. Du kan be oss ta bort informationen först efter att det inte finns laglig grund för oss att behålla informationen.

I de fall beställningar ska skickas iväg kommer vi att behöva dela med oss av din adress och kontaktuppgifter till transportbolaget som ska utföra leveransen.
Samma sak gäller i vissa fall när beställningar skickas direkt från vår leverantör direkt till dig som kund. Då kommer dina kontaktuppgifter att lämnas till leverantören.
 

Email:

Den emailadress som våra kunder anger när de registrerar sig kommer vi aldrig någonsin dela med oss av till tredjepart.
Emailadressen kan vid vissa tillfällen användas för att skicka ut information gällande medlemskap eller information gällande Amazing LED Design.
 

Nyhetsbrev:

När man registrerar sig som kund hos Amazing LED Design väljer man om man även vill bli registrerad för Amazing LED Designs nyhetsbrev. Vill man inte få nyhetsbrevet skickat till sin emailadress kan man enkelt avregistrera sig från detta genom att klicka på ”avregistrera” i nyhetsbrevet och följa instruktionerna.
 

Säkerhet och betalning:

När du befinner dig på amazingleddesign.se är du skyddad bakom ett krypterat SSL-certifikat, vilket gör att obehöriga inte kan ta del av information om dig.
Säkra betalningar sker hos Klarna Sverige och Svea Webpay som även dom använder sig av krypterade och säkra anslutningar.
Vänligen se Klarnas köpvillkor för mer information om säkerheten kring betalning.

Produkter
Övrigt