Sekretess och säkerhet
För Amazing LED Design (www.amazingleddesign.se)
 

Personlig information:

Den information våra besökare anger på amazingleddesign.se, såsom namn, adress och telefonnummer kommer att sparas för att förenkla för besökarna när de återkommer till siten. Vi försäkrar att information som angivits sparas på ett säkert sätt och aldrig kommer att lämnas ut till tredjepart.

Våra kunder kan när som helst be att få sina konton raderade, genom att skicka ett email från vår kontaktsida.
 

Email:

Den emailadress som våra kunder anger när de registrerar sig kommer vi aldrig någonsin dela med oss av till tredjepart.
Emailadressen kan vid vissa tillfällen användas för att skicka ut information gällande deras medlemskap eller information gällande Amazing LED Design.
 

Nyhetsbrev:

När man registrerar sig som kund hos Amazing LED Design väljer man om man även vill bli registrerad för Amazing LED Designs nyhetsbrev. Vill man inte få nyhetsbrevet skickat till sin emailadress kan man enkelt avregistrera sig från detta genom att klicka på ”avregistrera” i nyhetsbrevet och följa instruktionerna.
 

Säkerhet och betalning:

När du befinner dig på amazingleddesign.se är du skyddad bakom ett krypterat SSL-certifikat, vilket gör att obehöriga inte kan ta del av information om dig.
Säkra betalningar sker hos Klarna Sverige och Svea Webpay som även dom använder sig av krypterade och säkra anslutningar.
Vänligen se Klarnas köpvillkor för mer information om säkerheten kring betalning.

Selaa luokkia
Asiakkaan alue