LED Panels

LED-paneler används ofta i så kallade T-profiltak eller installeras i vajerhäng eller externa ramar. LED-paneler blir allt vanligare på kontor och i korridorer på sjukhus, hotell och skolor mm.
Panelerna har samma standardmått som lysrörsarmaturer och håller succesivt på att ersätta dessa. Fördelarna med LED-paneler jämfört med lysrörsarmaturer är dels att de är mer energisnåla samt att man får en avsevärt bättre ljusspridning. I många lysrörsarmaturer fastnar en stor del av ljuset i armaturen medan panelerna har en jämn ljusplatta som släpper ljuset rakt ut. Den slimmade designen hos LED-panelerna ger också ett klart modernare intryck som många efterfrågar.

Det finns även runda och mindre kvadratiska LED-paneler som passar lika bra att sätta på väggen som att ha i taket.
LED-paneler finns även som dimbara och som färgväxlande. Det går med andra ord att få en mycket effektfull och snygg belysning när man använder LED-paneler. För att kunna dimra en LED-panel krävs det att den har ett dimbart drivdon. Vissa av våra LED-paneler levereras som dimbara. De övriga går att göra om till dimbara genom att byta ut det medföljande drivdonet.
Rådgör med en elektriker för att få hjälp att hitta den bästa lösningen för dina behov.
 


checkout To Checkout
Categories
Customer's Area